Verkeersveiligheid

De verkeersintensiteit op de Nederlandse wegen is één van de grootste van europa. Het wegverkeer vereist door de verdere toename extra wegwerkzaamheden om de capaciteit en beschikbaarheid van het wegennet te kunnen blijven garanderen voor de nabije toekomst.

De taken met betrekking tot verkeersregeling door de politie worden steeds meer overgenomen door gespecialiseerde en professionele verkeersregelaars.

Verkeersregelaars

Infrahands beschikt over verkeersregelaars die de opleiding “bevoegd verkeersregelaars” hebben gevolgd en in het bezit zijn van het VCA-diploma voor veilig werken. De verkeersregelaars worden ingezet voor verkeersafhandeling bij wegwerkzaamheden, wegomleggingen of werkzaamheden bij locaties waar het railverkeer het wegverkeer kruist.

Parkeerbegeleiders

 

Gemeenten eisen bij het verlenen van vergunningen voor evenementen, concerten en festivals evenals bij koopzondagen op winkelboulevards of verwachte drukte bij braderieën en markten steeds vaker een adequate verkeer- en parkeerafhandeling.

 

Infrahands staat garant voor een goede verkeerslogistieke begeleiding en garandeert een optimale bereikbaarheid en maximale veiligheid. Samen met de opdrachtgever wordt een verkeerafhandeling- en parkeerplan opgesteld inclusief het aantal benodigde parkeerbegeleiders.

 

De parkeerbegeleiders van Infrahands onderscheiden zich door een gastvrije en efficiënte werkwijze waarin zij representatief en resoluut optreden om opstoppingen te voorkomen en zorgdragen voor een vlotte parkeerafhandeling.

Calamiteiten

Zijn er onverwachtse gebeurtenissen waardoor de infrastructuur in de problemen komt, kunnen wij daar als Infrahands adequaat op reageren. De flexibiliteit en inzetbaarheid bewegen ons daar toe om snel onze gecertificeerde verkeersregelaars in te zetten waar nodig.

 

Veiligheid, flexibiliteit en professionaliteit zijn de  belangrijkste kenmerken van Infrahands. Om dit te kunnen realiseren is goed en betrouwbaar personeel van groot belang. Het bedrijf Infrahands  is zich daarvan bewust en investeert daarom graag in goed en gemotiveerd personeel. Al onze medewerkers hebben ook het VCA diploma wat overigens verplicht is bij al onze klanten.
 

  • w-facebook

© 2018 Enter Communicatie