Skip to content

Werken bij Infrahands

Infrahands is een jong, enthousiast en deskundige organisatie waar het belangrijkste is dat iedereen met plezier kan werken. 

ZZP

Wij komen graag in contact met professionele verkeersregelaars die op zzp-basis voor ons willen werken. Als zelfstandige ondernemer heb je de volgende al in bezit:

 • Een KvK en BTW-nummer
 • Eigen vervoer
 • Aanstellingspas
 • VCA Vol certficiaat

Als zelfstandig ondernemen ben je niet gebonden aan één werkgever. Wij verwachten als opdrachtgever dat je een professionele houding hebt, die niet meer getraind moet worden door onze teamleiders, daarom ben je tenslotte ZZP’er. Indien je jezelf bewijst bij ons krijg je toegang tot ons systeem waarbij je gemakkelijk je rooster binnen krijgt en meedraait met onze ploegen. Wij staan verder bekend als een stabiele opdrachtgever die zorgt voor de mensen die goed zijn voor ons.

Daarnaast verwachten we de dat je de volgende PBM’s hebt;

 • Goedgekeurde bouwhelm
 • Verkeersregelaarslamp met rode coon
 • Opgeladen portofoon Kenwood, PMR of LPD kanalen
 • Nette en schone werkkleding
 • Verkeersfluit
 • Verkeersregelaarspas

Indien je deze nog niet hebt kan je deze artikelen bij ons bestellen.

Loondienst

Het in dienst treden bij de Infrahands familie is voor veel mensen vaak de eerste stap voor een langere carrière. Wij hebben een flexibel bedrijf dat een groeipad kan aanbieden binnen de veiligheidsdiensten.  

Verkeersregelaars zijn de helden van gisteren, vandaag, maar ook van morgen!

Wie ben jij? Jij bent een oase van rust in de dagelijkse stroom van stress en spanning die dagelijks merkbaar is bij weggebruikers. Jij hebt de schouders voor de druk, de huid waar olifanten jaloers op worden, maar bovenal: je hebt humor en liefde voor veiligheid. 

Vandaag en morgen zorgen wij ervoor dat de wegen veilig zijn en dat mensen zonder problemen naar hun bestemming kunnen komen. Dankzij jouw energie en vaardigheden is Nederland weer veilig geweest. Morgen weer een nieuwe dag met een verse kop koffie!

Jouw profiel? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van buiten werken en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?

Solliciteer dan voor de functie tot verkeersregelaar.

 

Wat kan je verwachten van ons?

Kenmerken van onze organisatie zijn snelheid, flexibiliteit, betrokkenheid, oplossingsgerichtheid en een informele en efficiënte werkwijze. Dit uit zich onder andere door de inzet bij ad-hoc situaties waarbij creatief wordt meegedacht en snel geschakeld.

We staan bekend om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden. Door onze jarenlange expertise kunnen wij als geen ander een ideale match maken.

 • Je gaat een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid ervaren en wij geven jou hier in ons vertrouwen en de ruimte.
 • Er is veel kennis, expertise en vakmanschap aanwezig. Je leert bij ons een uniek vak en er zijn veel doorgroeimogelijkheden.
 • Wij kijken niet naar je woonplaats, je inzetbaarheid is het belangrijkst.
 • Een OV-chipkaart van de zaak of een kilometervergoeding bij gebruik van je eigen auto.
 • De mogelijkheid om door te groeien en opleidingen te volgen.
 • Wij zijn net zo flexibel als dat jij bent, als er wijziging zijn of plotseling aanpassingen, staan onze planners ook voor jou klaar.
 
Kortom er is veel mogelijk bij ons en alles is bespreekbaar, zolang wij maar open en eerlijk zijn met elkaar.
Show
"Het leukste van werken bij InfraHands is de variatie in mijn werkzaamheden en de collega's! Infrahands organiseert leuke teamuitjes en houd ons op de hoogte van wat er allemaal gebeurd op kantoor. al met al voel ik mij erg betrokken bij de organisatie."
Dennes Kreuning
Verkeersregelaar

Infrahands biedt bedrijven die op zoek zijn naar veiligheidspersoneel uitsluitend goed opgeleide, gemotiveerde en volledig gecertificeerde vakmensen. Vakmensen met passie voor veiligheid, zowel op de weg als op of om het spoor en die zich bewust zijn van de risico’s waaraan medewerkers van de opdrachtgever, publiek en ook zijzelf blootgesteld worden, alsmede de beheersing ervan. Veiligheidsspecialisten die weten waar ze mee bezig zijn. Dat is cruciaal in hun vak

Vakmensen die het veiligheidsdenken als tweede natuur in zich hebben maar die ook zeer loyaal zijn aan de opdrachtgevers, meedenken als de situatie erom vraagt en niet te beroerd zijn om een extra stap te zetten als de veiligheidsomstandigheden hierom vragen.

“We werken veilig of we werken niet!”, dat is de grondregel van onze veiligheidsmedewerkers aan wie de opdrachtgever zijn personeel toevertrouwt. Hierover voeren wij continu het gesprek met onze mensen, zodat u weet waarom u voor Infrahands kiest als bij u, net zoals bij ons “veiligheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid” kernwaarden van uw organisatie zijn.Wij opereren landelijk 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo leveren wij al meerdere jaren de verkeersregelaars voor het GVB in Amsterdam.

​Bij ons zusterbedrijf Prohands BV, kunt u terecht voor o.a. bouwopruimers, papierprikkers, maar ook voor schoonmakers etc.

Infrahands homepage banner

Onze certificeringen