Skip to content

Verkeersregelaar in Almere

Onze diensten in Almere

Verkeersregelaars in Almere

Verkeersregelaar nodig in Almere?

De verkeersregelaars bij Infrahands worden ingezet voor verkeersafhandeling bij wegwerkzaamheden, werkzaamheden of wegomleggingen bij locaties waar het railverkeer het wegverkeer kruist. Alle verkeersregelaars zijn gecertificeerd en hebben de opleiding “landelijk bevoegd verkeersregelaar” gevolgd.

Parkeerbegeleiders in Almere

Parkeerbegeleider

Parkeerbegeleider nodig in Almere?

Omdat gemeenten steeds vaker bij het verlenen van vergunningen voor evenementen een adequate verkeer- en parkeerafhandeling eisen staat Infrahands garant voor een goede begeleiding. De parkeerbegeleiders van Infrahands garanderen maximale veiligheid en een optimale bereikbaarheid.

Lees meer

Samen met de opdrachtgever wordt een verkeerafhandeling- en parkeerplan opgesteld, inclusief het aantal benodigde parkeerbegeleiders. De parkeerbegeleiders van Infrahands onderscheiden zich door een efficiënte en gastvrije werkwijze waarin zij representatief en resoluut optreden om opstoppingen te voorkomen en te zorgen voor een vlotte parkeerafhandeling.

BRL (BeoordelingsRichtLijn)

Uw medewerkers langs de weg beter beschermen?

BRL staat voor BeoordelingsRichtLijn en is opgesteld door het Centraal College van Deskundigen Infra Kwaliteit met maar 1 doel. Dat doel is het creëren van een veilige werkplek conform de geldende wet- en regelgeving. Het belangrijkste is de discipline, dit is noodzakelijk bij het aanbrengen, in standhouden en verwijderen van de verkeersmaatregelen.

Lees meer

Infrahands zorgt er eerst voor een veilige werkplek, daarna kunnen de wegwerkers hun werk beginnen.

Infrahands gebruikt hierbij de BRL-auto. Onze BRL-auto is voorzien van alle verkeersmaatregelen die de wet en regelgeving voorschrijft.

De verkeersintensiteit op de Nederlandse wegen is één van de grootste van Europa. Het instandhouden van het wegennet voor nu en voor de toekomst vergt een toename van werkzaamheden.

De taken met betrekking tot verkeersregeling bij wegwerkzaamheden worden steeds meer uitgevoerd door gespecialiseerde en professionele verkeersregelaars.

Wil je meer weten? Neem contact op!

Waarom Infrahands?

Tevreden klanten

Waarom Infrahands?

Wil je meer weten? Neem contact op!