Skip to content

Verkeersregelaar in Hilversum

Onze diensten in Hilversum

Verkeersregelaars in Hilversum

Verkeersregelaar nodig in Hilversum?

Bij Infrahands zijn alle verkeersregelaars gecertificeerd en hebben de opleiding “landelijk bevoegd verkeersregelaar” gevolgd. De verkeersregelaars worden ingezet voor verkeersafhandeling bij wegwerkzaamheden, werkzaamheden of wegomleggingen bij locaties waar het railverkeer het wegverkeer kruist.

Parkeerbegeleiders in Hilversum

Parkeerbegeleider

Parkeerbegeleider nodig in Hilversum?

Omdat gemeenten steeds vaker bij het verlenen van vergunningen voor evenementen een adequate verkeer- en parkeerafhandeling eisen staat Infrahands garant voor een goede begeleiding. Wij garanderen maximale veiligheid en een optimale bereikbaarheid.

Lees meer

De parkeerbegeleiders van Infrahands onderscheiden zich door een efficiënte en gastvrije werkwijze waarin zij representatief en resoluut optreden om opstoppingen te voorkomen en te zorgen voor een vlotte parkeerafhandeling. Samen met de opdrachtgever wordt een verkeerafhandeling- en parkeerplan opgesteld, inclusief het aantal benodigde parkeerbegeleiders.

BRL (BeoordelingsRichtLijn)

Wilt u uw medewerkers langs de weg beter beschermen?

BRL wat staat voor BeoordelingsRichtLijn is opgesteld door het Centraal College van Deskundigen Infra Kwaliteit met maar 1 doel en dat is het creëren van een veilige werkplek conform de geldende wet- en regelgeving. De discipline is noodzakelijk bij het aanbrengen, in standhouden en verwijderen van de verkeersmaatregelen.

Lees meer

Infrahands creëert eerst een veilige werkplek, daarna kunnen de wegwerkers hun werk beginnen. Dit doen wij door gebruik te maken van onze BRL-auto. Deze BRL-auto is voorzien van alle verkeersmaatregelen die de wet en regelgeving voorschrijft.

De verkeersintensiteit op de Nederlandse wegen is één van de grootste van Europa. Het instandhouden van het wegennet voor nu en voor de toekomst vergt een toename van werkzaamheden.

De taken met betrekking tot verkeersregeling bij wegwerkzaamheden worden steeds meer uitgevoerd door gespecialiseerde en professionele verkeersregelaars.

Wil je meer weten? Neem contact op!

Waarom Infrahands?

Tevreden klanten

Waarom Infrahands?

Wil je meer weten? Neem contact op!