Verkeersveiligheid

De verkeersintensiteit op de Nederlandse wegen is één van de grootste van Europa.  Het instandhouden van het wegennet voor nu en voor de toekomst vergt een toename van werkzaamheden. Dit betreft zowel onderhoud als uitbreiding.

De taken met betrekking tot verkeersregeling bij wegwerkzaamheden worden steeds meer uitgevoerd door gespecialiseerde en professionele verkeersregelaars.
 

Verkeersregelaars

Infrahands beschikt over gecertificeerde verkeersregelaars die de opleiding “landelijk bevoegd verkeersregelaar” hebben gevolgd. De verkeersregelaars worden ingezet voor verkeersafhandeling bij wegwerkzaamheden, wegomleggingen of werkzaamheden bij locaties waar het railverkeer het wegverkeer kruist.

Parkeerbegeleiders

 

Gemeenten eisen bij het verlenen van vergunningen voor evenementen, concerten en festivals evenals bij koopzondagen op winkelboulevards of verwachte drukte bij braderieën en markten steeds vaker een adequate verkeer- en parkeerafhandeling.
 
Infrahands staat garant voor een goede verkeerslogistieke begeleiding en garandeert een optimale bereikbaarheid en maximale veiligheid. Samen met de opdrachtgever wordt een verkeerafhandeling- en parkeerplan opgesteld, inclusief het aantal daarbij benodigde parkeerbegeleiders.
 
De parkeerbegeleiders van Infrahands onderscheiden zich door een gastvrije en efficiënte werkwijze waarin zij representatief en resoluut optreden om opstoppingen te voorkomen en zorgdragen voor een vlotte parkeerafhandeling.

Calamiteiten

Bij onverwachte gebeurtenissen, waardoor het verkeer in de problemen komt, zal Infrahands daar adequaat op reageren. Onze flexibiliteit  garandeert  een snelle inzet van onze gecertificeerde verkeersregelaars. 
 
Veiligheid, flexibiliteit en professionaliteit zijn de  belangrijkste kenmerken van Infrahands. Om dit te  realiseren is goed en betrouwbaar personeel van groot belang. Wij zijn ons daarvan bewust en investeren daarom graag in goed en gemotiveerd personeel. Het opleiden van verkeersregelaars gebeurt in ons eigen opleidingscentrum.

  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
  • w-facebook

© 2018 Enter Communicatie