Skip to content

Opleiding verkeersregelaar

3-daagse opleiding verkeersregelaar voor landelijke aanstelling, incl. agressietraining

Bent u op zoek naar een opleiding Verkeersregelaar, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionele en ervaren opleiders zullen u in drie dagen klaarstomen voor het examen.

Wat kan ik verwachten in deze drie dagen?

Dag 1 staat in het teken van de theorie. U ontvangt tekst en uitleg over het beroep Verkeersregelaar, de wet en regelgeving en hoe dit later toe te passen in de praktijk. Na de lunch zal een vervolg worden gegeven aan de theorie en zal er uitvoerige agressietraining op het programma staan.

Dag 2 staat in het teken van de praktijk. Eerst zal de opleider laten zien hoe het verkeer geregeld moet worden en daarna zal u langzaam het stokje overnemen. Uiteraard zal de opleider u aanwijzingen geven daar waar dat nodig is. Aan het eind van de dag bent u in staat om op een veilige en goed zichtbare manier het verkeer te regelen.

Dag 3 gaat u geheel zelfstandig het verkeer regelen met alle kennis die u heeft opgedaan de afgelopen twee dagen. Dit is de laatste kans om nog aanwijzingen te krijgen of vragen te stellen aan de opleider. ’s Middags gaat u het examen afleggen, hierbij zal een gedelegeerde van de politie aanwezig zijn om u te beoordelen.

Uw examen duurt slechts 20 minuten waarin u uw vaardigheden kan tonen, waarna u direct hoort of u bent geslaagd of niet. Wanneer u bent geslaagd voor het examen ontvangt u hiervoor een certificaat waarmee de Verkeersregelaarspas aangevraagd kan worden. Met deze pas kan u worden ingezet en mag u zichzelf Verkeersregelaar noemen.

Aanmelden Opleiding verkeersregelaar

Agenda

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Tevreden klanten

Waarom Infrahands?

Waarom Infrahands?

Wil je meer weten? Neem contact op!