Over InfraHands B.V.


Infrahands is een jonge, enthousiaste en deskundige organisatie, waar het belangrijk is  dat iedereen met plezier kan werken. Kenmerken van onze organisatie zijn snelheid, flexibiliteit, betrokkenheid, oplossingsgerichtheid en een informele en efficiënte werkwijze. Dit uit zich onder andere door de inzet bij  ad-hoc situaties waarbij creatief wordt meegedacht en snel geschakeld.
We staan bekend om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden. Door onze jarenlange expertise kunnen wij als geen ander een ideale match maken.

Wij gaan graag waardevolle langdurige relaties aan met onze medewerkers en opdrachtgevers. Wij streven naar een continue verbetering van onze dienstverlening.. Kwaliteit en snelheid van dienstverlening gaan bij ons hand in hand. Snelheid zal echter nooit ten koste gaan van veiligheid. 


Infrahands: “We werken veilig of we werken niet!” 
Infrahands biedt bedrijven die op zoek zijn naar veiligheidspersoneel uitsluitend goed opgeleide, gemotiveerde en volledig gecertificeerde vakmensen. Vakmensen met passie voor veiligheid, zowel op de weg als op of om het spoor en die zich bewust zijn van de risico’s waaraan medewerkers van de opdrachtgever, publiek en ook zijzelf blootgesteld worden, alsmede  de beheersing ervan. Veiligheidsspecialisten die weten waar ze mee bezig zijn. Dat is  cruciaal in hun vak.
 
Vakmensen die het veiligheidsdenken als tweede natuur in zich hebben maar die ook zeer loyaal zijn aan de opdrachtgevers, meedenken als de situatie erom vraagt en niet te beroerd zijn om een extra stap te zetten als de veiligheidsomstandigheden hierom vragen.
 
“We werken veilig of we werken niet!”, dat is de grondregel van onze veiligheidsmedewerkers aan wie de opdrachtgever zijn personeel toevertrouwt. Hierover voeren wij continu het gesprek met onze mensen, zodat u weet waarom u voor Infrahands kiest als bij u, net zoals bij ons “veiligheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid” kernwaarden van uw organisatie zijn.

Wij werken in de regio Amsterdam 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week, maar ook in andere delen van het land. Zo leveren wij al meerdere jaren de verkeersregelaars voor het GVB in Amsterdam.

Bij ons zusterbedrijf Prohands BV, kunt u terecht voor o.a. bouwopruimers, papierprikkers, brugwachters, maar ook schoonmakers etc. 

  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
  • w-facebook

© 2018 Enter Communicatie