Over Infrahands

Infrahands is een jonge, enthousiaste en deskundige organisatie die het belangrijk vindt dat iedereen met plezier kan werken. Kenmerken van onze organisatie zijn snelheid, betrokkenheid, oplossingsgerichtheid en een informele en efficiënte werkwijze. Dit uit zich onder andere door de inzet op ad-hoc situaties waarbij creatief wordt meegedacht en snel geschakeld.

Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden. Door onze jarenlange expertise kunnen wij als geen ander een ideale match maken.

Wij gaan graag waardevolle langdurige relaties aan met onze medewerkers en opdrachtgevers. Ook willen wij continue onze dienstverlening verder verbeteren. Naast een kwalitatieve dienstverlening proberen wij ook altijd onze opdrachtgevers zo snel mogelijk te helpen.

Wij richten ons op de bemiddeling van personeel, detacheren, werving en selectie. Wij geloven in een uitgebreide en persoonlijke inventarisatie van de wensen en eisen, zowel van een kandidaat als van onze opdrachtgever. Zo kunnen wij goed inschatten welke match tussen twee partijen succesvol zal zijn voor de toekomst.

Infrahands: “We werken veilig of niet!” 
Infrahands biedt bedrijven die op zoek zijn naar veiligheidspersoneel uitsluitend goed opgeleide, gemotiveerde en volledig gecertificeerde vakmensen aan. Vakmensen met passie voor veiligheid, zowel op de weg als op of om het spoor en die zich bewust zijn van de risico’s waaraan men blootgesteld wordt en de beheersing ervan.  Veiligheidspecialisten die weten waarom er regels zijn en waarom deze opgevolgd moeten worden. Dat is namelijk cruciaal in hun vak.
 
Vakmensen die het veiligheidsdenken als tweede natuur in zich hebben maar die ook zeer loyaal zijn aan de opdrachtgevers, meedenken als de situatie erom vraagt en niet te beroerd zijn om een extra stap te zetten als de veiligheidsomstandigheden hierom vragen.
 
“We werken veilig of we werken niet!”, dat is de grondregel van onze veiligheidmedewerkers aan wie de opdrachtgever zijn personeel toevertrouwt. Hierover voeren wij continu het gesprek met onze mensen zodat u weet waarom u voor Infrahands kiest als voor u veiligheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid kernwaarden van uw organisatie zijn.

Wij werken in de regio Amsterdam e.o. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Bij ons zusterbedrijf Prohands BV, kunt u terecht voor o.a. bouwopruimers, papierprikkers, brugwachters, maar ook schoonmakers etc. 

  • w-facebook

© 2018 Enter Communicatie